FAQ Druga szansa
Nie wygrałeś aukcji? Nadal możesz zdobyć przedmiot. Ta strona wyjaśnia, jak działają oferty Drugiej Szansy, co się dzieje, gdy płatność nie powiedzie się, i jak długo masz na sfinalizowanie swojego za
Co się dzieje, jeśli złożę ofertę, ale nie wygram?
Jeśli twoja oferta nie jest najwyższa, gdy aukcja się kończy, przegrywasz aukcję. Jednakże, jeśli zwycięzca aukcji nie dokona płatności, przedmiot może zostać zaoferowany następnemu najwyższemu ważnemu oferentowi. Jeśli twoja oferta kwalifikuje się, otrzymasz Drugą Szansę na jej zakup.
Czy zostanę automatycznie obciążony, jeśli moja oferta jest następna w kolejce?
Tak. Jeśli twoja oferta jest następna w kolejce, automatycznie spróbujemy obciążyć cię kosztami. Jeśli obciążenie nie powiedzie się, masz 1 minutę na ręczne dokonanie płatności. W przeciwnym razie oferta przechodzi do następnego uprawnionego oferenta.
Jak długo mam na dokonanie płatności, jeśli moja oferta zostanie wybrana?
Jeśli byłeś oryginalnym zwycięzcą aukcji, masz 2 minuty na dokonanie płatności.
Jeśli twoja oferta zostanie wybrana za pomocą Drugiej Szansy, masz 1 minutę na dokonanie płatności (najpierw zostanie podjęta próba automatycznego obciążenia) zanim przejdziemy do następnego oferenta.
Czy mogę zrezygnować z bycia w kolejce Drugiej Szansy?
Nie. Wszystkie oferty są wiążące - kiedy składasz ofertę, automatycznie kwalifikuje się ona do ofert Drugiej Szansy.
Last updated