Przejdź do głównej zawartości

Usuwanie konta Tilt

  • Przejdź do swojego profilu i wybierz Ustawienia.

  • Kliknij Usuń konto i potwierdź.

Tej operacji nie można cofnąć. Utracisz historię zakupów i nie będziesz mieć możliwości utworzenia nowego konta. Więcej informacji znajdziesz w artykule Czy mogę utworzyć kolejne konto?.

Chcesz zamiast tego zmienić swoje dane?

Nie musisz usuwać konta, aby zmienić adres e-mail, numer telefonu lub nazwę użytkownika. Wyślij wiadomość na adres [email protected] z adresu e-mail powiązanego z Twoim kontem i poinformuj nas, jakie dane chcesz zmienić.

Wszystkie sposoby kontaktu z nami znajdziesz w sekcji Skontaktuj się z nami.

Czy to odpowiedziało na twoje pytanie?